top of page

Testimonials

Kapinga Brazy

Full Scholarship Offer

University of Cinncinatti 

College Football Consultants approached me last year about maybe giving college soccer a try. After many conversations with Alex and Kris I realized that it was something I wanted to do.  CFC really helped me with the college process. They understands if you are struggling to get things done and help find solutions to fix it. It is really important to mention that once you've had some conversation with them, you really understand that these men are really professional about their job and put a lot of their time in to giving you a tailored program. I would highly recommend any one who is interested in playing soccer in college to use College Football Consultants. 

David Gjeraker

Bradley University - 2017

Alex holdt foredrag for laget mitt om college soccer i fjor. Jeg synes det hørtes veldig spennende ut og fant ut at det var noe jeg hadde lyst til å prøve. Når jeg fortalte Alex at jeg ville på college, begynte han prosessen med å sende videoklipp av meg til forskjellige skoler og etter hvert var det flere skoler som meldte sin interesse. Alex var til stor hjelp med jobben videre, da han har selv spilt på college, og kjenner trenere på forskjellige skoler, og vet hvilke skoler som er bra. Hvis det var noe jeg lurte på eller hadde spørsmål fikk jeg alltid hjelp og svar på det jeg lurte på, og det var veldig betryggende. Jeg er veldig fornøyd med jobben Alex og hans kolleger har gjort for meg, og jeg vil anbefale alle som ønsker å spille fotball på college i USA å bruke College Football Consultants.

Ulrik Edvardsen

VCU - 2017

Alex fra College Football Consultants sendte meg en fin bursdagshilsen 10.mars 2016, hvor han samtidig forklarte meg at USA og College ville vært et godt alternativ for meg, og at det ville passe meg veldig bra!
Jeg var først litt usikker på om dette var et steg jeg ville ta, men etter flere gode samtaler med Alex, ble jeg bare mer og mer sikker på at dette var noe jeg ville prøve!
Alex har hjulpet meg med så og si alt i denne prosessen, og har virkelig brukt tiden sin på meg, ved først å sende videoklipp av meg til flere skoler i USA, for så og hjelpe meg å velge ut hvilke skoler som jeg burde fortsette å snakke med!
Dersom du er interessert eller har tanker rundt college, vil jeg anbefale deg å snakke med Alex og College Football Consultants, ettersom de vil kunne gi deg veldig mye nyttig informasjon. De vil også hjelpe deg med absolutt alt du trenger hjelp til, samtidig som de vil følge deg opp når du er "ferdig" med alle prosesser!

Knut Ahlander

SMU - 2018

Da jeg bestemte meg for at jeg ønsket å utforske muligheten til å dra til USA, tok jeg raskt kontakt med Kris og Alex. Begge to framstod umiddelbart veldig dedikerte og profesjonelle, i tillegg til å være fantastiske samtalepartnere. Et par samtaler seinere hadde jeg allerede signert kontrakten med dem. Jeg anbefaler alle som vurderer å dra på college i USA til å ta kontakt med CFC. Både Kris og Alex har selv vært på college og bodd flere år i USA og har dermed massevis av gode kontakter i de forskjellige skolene. I tillegg til det har de også et veldig godt bilde på hva de forskjellige skolene kan tilby og hvem som passer nettopp deg best. De bruker enormt mye tid på hver enkelt spiller for at de virkelig ønsker det beste for spilleren. Det satte jeg i hvertfall veldig stor pris på. Jeg er veldig takknemlig for rådene og hjelpen de ga meg i denne prossessen og gleder meg til det videre samarbeidet med Kris og Alex. Jeg anbefaler alle til å selv ta kontakt med dem - dere kommer garantert ikke til å angre!

Screen Shot 2018-05-20 at 10.48.04 AM.pn
Johanna Barth

Wisconsin-Madison 2018

Jag och min familjs upplevelse av processen är att den har varit jättebra och mycket hjälpsam. Redan när vi tog första samtalet kände jag att dem var engagerade och taggade! Under processen när man börjar kontakta/ får kontakt med skolor är det väldigt mycket mail att hålla koll på. Här klivit Alex och Kris in på ett hjälpsamt sätt. Det var väldigt skönt att låta Alex och Kris hantera det mesta där, så man själv ”bara” får det ”viktigaste”. Det hade varit väldigt jobbigt att sköta alla dem kontakterna själv när en del skolor blir involverade, särskilt om någon inte svara. Även här skötte Alex och Kris den kontakten genom att påminna, maila och ringa vilket kan upplevas vara jobbigt att sköta själv.

 

Utöver detta upplever jag nu efter att jag valt skola att deras stöd fortfarande finns kvar. Det vill säga att vi kommer fortsätta ha kontakt och dem checkar in med mig emellanåt för att se till att allt går bra. Det kommer fortsätta även när jag börjar skolan ifall det skulle vara så att jag inte trivs vilket också känns mycket tryggt.

Ytterligare ett perspektiv som vidgades var skolorna som de förslog till mig. Det kom nämligen med förslag på skolor som jag inte ens funderat på. Faktum är att jag ska börja på en skola som inte fanns med på min lista från början, utan var ett av Alex förslag.

 

För att börja plugga i USA behöver man göra någon form av prov till exempel SAT. Även inom detta område var dem mycket hjälpsamma med råd och stöd för att se att jag inte missade deadlines eller något i den stilen.

 

Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera att ta hjälp av deras tjänster då det underlättade processen mycket för mig.

bottom of page